Συστήματα Ασφαλείας

Με τη σφραγίδα των πιο αξιόπιστων κατασκευαστικών εταιρειών

Η τεχνολογία είναι η μοναδική λύση

Τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας σε συνδυασμό με το κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό είναι ο εφιάλτης των κακοποιών, καθώς όταν τα αντιληφθούν τρέπονται αμέσως σε φυγή! Μην πέσετε στην παγίδα του μύθου «Τι να κλέψουν από εμένα;». Οι κακοποιοί δεν ξέρουν αν έχετε αντικείμενα αξίας ή χρήματα, απλώς επιλέγουν στόχους που δεν φυλάσσονται. Τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας έχουν αποδειχθεί ως η καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση των κακόβουλων πράξεων. Χρησιμοποιούνται επί χρόνια σε εφαρμογές προστασίας τραπεζών, πρεσβειών και οργανισμών υψίστης ασφαλείας με άριστα αποτελέσματα και προτείνονται ακόμα και από δικτυακό τόπο του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης.

Τα «έξυπνα» συστήματα της εταιρείας LIONS SECURITY δεν έχουν μόνο λειτουργίες προστασίας, αλλά μπορούν να ανιχνεύσουν ενδεχόμενη φωτιά και να σας ειδοποιήσουν για τυχόν διακοπή ρεύματος. Μπορείτε επίσης να έχετε άμεση παροχή βοήθειας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ο εξοπλισμός τους προσφέρει εύκολο χειρισμό για ηλικιωμένους και παιδιά, με δυνατότητα αναγνώρισης διαφορετικών χρηστών. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία ολικής ή μερικής όπλισης για ενεργοποίηση του συναγερμού ενώ βρίσκεστε στο χώρο και είναι πλήρως αυτοτροφοδοτούμενο για απρόσκοπτη λειτουργία σε τυχόν διακοπή ρεύματος ή ενδεχόμενη κακόβουλη ενέργεια.

Τα συστήματα συναγερμού της LIONS SECURITY έχουν τη σφραγίδα των πιο αξιόπιστων κατασκευαστικών εταιρειών και παρέχουν πλήρη κάλυψη των αναγκών θωράκισης οποιουδήποτε χώρου. Συγκεκριμένα, προσφέρει:

Συστήματα Ασφάλειας – Συναγερμούς – Κάμερες – Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης – Σειρήνες – Αισθητήρες Κίνησης – Αισθητήρες Καπνού – Αισθητήρες Κραδασμών – Μαγνητικές Επαφές – Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης Access Control – Συσκευές Καταγραφής Εικόνας & Ήχου – Τηλεφωνικά Κέντρα – Συνεδριακά & Ηχητικά Συστήματα

Ο πρωτοποριακός εξοπλισμός της εταιρείας LIONS SECURITY στην Αλεξανδρούπολη, ανιχνεύει κάθε μορφή κινδύνου, απειλής ή άμεσης ανάγκης. Εκτός από ηχητική σήμανση, στέλνει κωδικοποιημένο σήμα μέσω της τηλεφωνικής σας γραμμής (GSM-GPRS) στον Κεντρικό Σταθμό Λήψεων Σημάτων. Ο σταθμός αυτός λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και αποτελείται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που επιβεβαιώνει και δρομολογεί τα «σήματα» των συνδρομητών της υπηρεσίας.  

Με την προαιρετική υπηρεσία «Άμεση Επέμβαση» μετά τη διαδικασία αυθεντικότητας σήματος, το περιπολικό της LIONS SECURITY καταφθάνει στο σημείο για να διαφυλάξει τη ζωή και την περιουσία σας. Σε περίπτωση ύπαρξης κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (CCTV) και σύνδεσης στο internet μπορεί να υπάρξει και υπηρεσία Κέντρου Λήψεως Εικόνας & Ήχου. 

Για κάθε λύση που θα σας προταθεί ισχύουν τα παρακάτω

⚬ Χρήση συστήματος συναγερμού υψηλής τεχνολογίας, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

⚬ Διατήρηση της άρτιας λειτουργίας των συστημάτων ασφαλείας εφ’ όρου ζωής, καθώς και αντικατάσταση των αναλωσίμων και φυσιολογικά καταπονημένων εξαρτημάτων.

⚬ 24ωρη παρακολούθηση των συμβάντων του συστήματος από το «Κέντρο Λήψεως Σημάτων», καθώς και δρομολόγηση άμεσων ενεργειών για αστραπιαία επέμβαση των αρμοδίων αρχών ή εντεταλμένων ατόμων της επιλογής σας.

⚬ Εγγυημένη εγκατάσταση από εξειδικευμένο προσωπικό με ελάχιστη παρέμβαση στο χώρο σας (με ή χωρίς καλώδια).

⚬ Ποιοτικό έλεγχο εγκατάστασης για πιστοποίηση των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας με την εγγύηση της LIONS SECURITY.

⚬ Προληπτική και έκτακτη συντήρηση για διασφάλιση απόλυτης αξιοπιστίας. Η συντήρηση περιλαμβάνει προγραμματισμένο έλεγχο εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο – 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και δωρεάν αποκατάσταση βλάβης (για λόγους ευθύνης του εξοπλισμού ή φυσιολογικής φθοράς από τη χρήση των συνδρομητών).

Γίνετε συνδρομητές σήμερα!

Επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών της εταιρείας μας και μην αφήνετε την ασφάλειά σας στην τύχη!!!

Εμπιστευθείτε στην εταιρεία LIONS SECURITY το σχεδιασμό της δικής σας προσωποποιημένης λύσης και απαλλαγείτε από τους κινδύνους της καθημερινότητας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.